A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/apeleminerale/public_html/puruladevar/system/core/Exceptions.php:185)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 675

Apemin
water-drop

Cât de Alcaline sunt apele alcaline?

Se vorbeşte tot mai mult despre beneficiile apelor alcaline. Ni se spune cum o anume apă de izvor cu pH de 9,4 sau o apă ionizată artificial cu ajutorul unui dispozitiv montat la tine acasă, au efecte miraculoase pentru sănătate, şi că toate aceste efecte decurg din capacitatea crescută a acestor ape de a neutraliza starea de aciditate tot mai crescută a organismului. Ceea ce nu se spune, este că NU pH-ul este important atunci când vorbim de capacitatea unei ape de a neutraliza un mediu acid, ci conţinutul acesteia în bicarbonaţi. Aşa se face, că un număr important de ape minerale naturale româneşti, sunt mai eficiente în ceea ce priveşte neutralizarea acidului decât mult lăudatele ape alcaline, cu pH de 9,4, dar cu mineralizaţie mică. Aparent paradoxal, printre acestea se numără chiar şi unele ape minerale naturale, natural carbogazoase cu un pH uşor acid, cuprins între 5,5÷6,0 !!!

water-drop

APA MINERALĂ NATURALĂ pentru BEBELUŞI şi MĂMICI

Apa are un rol determinant în dezvoltarea noului născut, dar şi în alimentaţia gravidelor sau mamelor care alăpteaza. Contează cantitatea de apă necesară unei corecte hidratari, dar şi calitatea acesteia, care să-i confere siguranţă, să-i potenteze funcţiile nutriţionale şi să faciliteze activităţile fiziologice ale organismului. Nu orice apă îndeplineste aceste condiţii, şi nu orice apă este recomandată în egală masură noilor născuţi, gravidelor sau tinerelor mame. Calitaţi precum puritatea originară si diversitatea fac din apele minerale naturale alegerea optimă în acest domeniu. Documentează-te, citeste cu atenţie specificaţiile de pe etichetă, şi vei putea alege apa minerală naturală care ţi se potriveste cel mai bine.

water-drop

10 MOTIVE ca să bei APĂ MINERALĂ Naturală

1. Pentru puritatea ei deosebită

2. Pentru că ştii tot timpul ce bei

3. Pentru că îţi asigură necesarul de minerale

4. Pentru că există o apă pentru fiecare

5. Pentru efectele benefice sănătăţii

6. Pentru că contribuie la reducerea stresului

7. Pentru că te ajută la păstrarea siluetei

8. Pentru că-ţi menţine tenul tânăr

9. Pentru că poate preveni apariţia pietrelor la rinichi

10. Pentru că poate potenţa gustul mâncării şi al vinului

water-drop

IN DORINTA DE A RESPECTA
ADEVARUL?

In dorinta de a respecta in mod fidel adevarul stiintific si a informa corect consumatorii, prezentam mai jos raspunsul pe care Profesorul Johnny Stiban, seful colectivului care a realizat studiul, la oferit Federatiei imbuteliatorilor de apa din Europa (EFBW) cu sediul in Bruxelles.

white-q-mark

CÂT DE NOCIVI
SUNT NITRAȚII DIN APĂ?

Băute de către copii şi adulţi, în orice cantitate, toate apele minerale naturale îmbuteliate în România prezintă siguranţă absolută pentru sănătate în ceea ce priveşte conţinutul în nitraţi. Pentru sugari se recomandă apele cu un conţinut mai mic de 10 mg/l nitraţi. În această categorie se înscriu peste 95% dintre sursele de apă minerală naturală îmbuteliate în România.

water-drop

CE REPREZINTĂ
PURITATEA APEI?

Conform definiţiei din dicţionar, puritatea reprezintă calitatea de a “nu conţine elemente străine”. O apă minerală naturală este pură, în cazul în care aceasta este lipsită de substanţe poluante, de origine externă, care să-i modifice compoziţia naturală originară. În concordanţă cu legislaţia în vigoare, toate apele minerale naturale sunt pure.

leaf

CARE ESTE SURSA NITRAȚILOR ÎN
ALIMENTAȚIA ZILNICĂ?

Aportul de nitraţi din apa băută este neglijabil raportat la totalul alimentaţiei zilnice. În cazul copiilor şi adulţilor, sub 5% din cantitatea de nitraţi ingerată zilnic provine din apă. Restul de 95% din aportul de nitraţi în alimentaţia zilnică, provine din vegetale (cca. 70%) şi din carnea procesată şi alte alimente (25%).

bottle

SUNT NITRAȚII RELEVANȚI
CA INDICATOR DE PURITATE A APEI?

Cercetătorii au stabilit ca utilizarea nitratului ca indicator de puritate a apei este relevant doar pentru ape subterane cu un conţinut de nitrat mai mare de 9 mg/l (sau 18 mg/l după altii), denumit “fond natural”. Peste 95% dintre apele minerale naturale îmbuteliate au însă un conţinut sub aceasta valoare!

white-q-mark

CARE ESTE CEL MAI EFICIENT
ȘI IEFTIN SUPLIMENT ALIMENTAR?

Mineralele reprezintă cei mai importanţi nutrienţi ce asigură buna funcţionare a organismului uman. S-a constatat că, din diverse motive, intre 25% si 90% din populaţia planetei suferă de deficienţă de minerale. Încercăm să compensăm această situaţie prin consumul de suplimente alimentare, sub formă de pastile sau de diverse băuturi cu adaos de calciu sau magneziu, dar puţină lume ştie că cel mai eficient, natural şi ieftin supliment alimentar îl reprezintă Apa Minerală Naturală.

ai o întrebare?